Το Dermapen ειναι η ιδανικη θεραπεια για αναπλαση της επιδερμιδας

Κέντρο Αισθητικής Σαντορίνη

- 1 -

Η φιλοσοφία του Dermapen, βασίζεται στην φυσική λειτουργία του οργανισμού, να παράγει κολλαγόνο και ελαστίνη για να επουλώσει τραυματισμούς του δέρματος. Το Dermapen είναι μια συσκευή που μοιάζει με στυλό, στην μύτη του οποίου υπάρχουν πολλές μικρές και λεπτές.
Κέντρο Αισθητικής Σαντορίνη

- 2 -

Η διαδικασία που ακολουθείται στη συγκεκριμένη θεραπεία, μοιάζει αρκετά με αυτή της μεσοθεραπείας, αλλά και διαφέρει. Η διαφορά τους είναι οτι με το Dermapen προκαλείται μεγαλύτερος αριθμός νυγμών, σε επιφανειακότερα στρώματα της επιδερμίδας, ενώ το υλικό επιλογής επαλείφεται σε όλο το πρόσωπο από το γιατρό και απορροφάται από τις μικροσπές που έχουν δημιουργηθεί. Στη μεσοθεραπεία ο μικροτραυματισμός φτάνει στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και εγχύεται άμεσα το υλικό που έχουμε επιλέξει.
Κέντρο Αισθητικής Σαντορίνη

- 3 -

Με τη λήξη της εφαρμογής του Dermapen, το δέρμα παρουσιάζει ήπια ερυθρότητα, η οποία όμως δεν είναι ιδιαίτερα ενοχλητική και υποχωρεί μέσα σε μικρό διάστημα (24-48 ώρες). Ταυτόχρονα όμως, το δέρμα έχει βελτιωμένη υφή και είναι πολύ πιο λαμπερά. Είναι προτιμότερο, να γίνει η εφαρμογή της θεραπείας κατά τους χειμερινούς μήνες, όπου η έκθεση στον ήλιο είναι περιορισμένη, όμως επιβάλλεται η χρήση αντηλιακής κρέμας, όπως και σε όλες τις θεραπείες προσώπου.