Η μεσοθεραπεία προσώπου αποτελεί μία από τις πιο μοντέρνες και αποτελεσματικές θεραπείες πού έχει να επιδείξει μέχρι σήμερα η αισθητική.

Κέντρο Αισθητικής Σαντορίνη

- 1 -

Είναι μία φυσική, ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής μη επεμβατική μέθοδος πού προσφέρει άμεσα ορατά αποτελέσματα μετα την πρώτη κιόλας συνεδρία. Η πραγματοποίηση της θεραπείας στο ιατρείο μας γίνεται με ειδική συσκευή χειρός (Μicro-needling) στην οποία προσαρμόζονται ειδικές κεφαλές μίας χρήσεως. Οι κεφαλές αυτές φέρουν ακίδες προκαλώντας μικροτραυματισμό τής επιδερμίδας.
Κέντρο Αισθητικής Σαντορίνη

- 2 -

Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η διέγερση των ινοβλαστών και η παραγωγή κολλαγόνου καθώς και η βαθύτερη διείσδυση θρεπτικών συστατικών πού επιλέγονται και συνδυάζονται ανάλογα με το πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί.
Κέντρο Αισθητικής Σαντορίνη

- 3 -

Σκοπός της μεσοθεραπείας είναι να καταπολεμήσει τις ρυτίδες γήρανσης και έκφρασης, τις λεπτές γραμμές, τις ουλές ακμής και τις δυσχρωμίες πού υπάρχουν. Παράλληλα με την αύξηση παραγωγής κολλαγόνου προσφέρει καλύτερη υφή και όψη του δέρματος σας. Στο ιατρείο μας χρησιμοποιούνται υψηλής ποιότητας οροί που εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της θεραπείας σας.