Ο Βαθυς Καθαρισμος προσωπου ειναι μια απο τις θεμελιωδεις περιποιησεις που εφαρμοζονται στην Αισθητικη και ειναι απαραιτητος για την υγεια του δερματος

Κέντρο Αισθητικής Σαντορίνη

- 1 -

Το καυσαέριο, η ρύπανση και οι εκκρίσεις του δέρματος το εμποδίζουν να αναπνεύσει, να απορροφήσει σωστά τα καλλυντικά προϊόντα και να λειτουργεί φυσιολογικά. Η θεραπεία απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος ανεξαρτήτου ηλικίας, Επιπλέον, ο βαθύς καθαρισμός μπορεί να δράσει συμπληρωματικά της θεραπείας κατά της ακμής.
Κέντρο Αισθητικής Σαντορίνη

- 2 -

Με τον βαθύ καθαρισμό στόχος είναι να απαλλάξουμε το δέρμα από την περίσσια σμήγματος και τα μαύρα στίγματα, να καθαρίσουμε τους πόρους του δέρματος και να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα από την κεράτινη στοιβάδα. Μετά τον καθαρισμό το δέρμα θα είναι οξυγονωμένο, θα έχει καλύτερη μικροκυκλοφορία, και οποιαδήποτε καλλυντική ουσία θα μπορέσει να διεισδύσει σε βάθος.
Κέντρο Αισθητικής Σαντορίνη

- 3 -

Στο τέλος, η χρήση συσκευής υψίσυχνων διαβεβαιώνει την αποφυγή οποιασδήποτε μόλυνσης . Εφαρμόζονται δερμοκαλλυντικά που στοχεύουν πρώτα στη μείωση του ερεθισμού της επιδερμίδας και στη συνέχεια στην αντιμετώπιση του εκάστοτε δερματικού προβλήματος. Στο ιατρείο μας ακολουθούμε συγκεκριμένο πρωτόκολλο για την πραγματοποίηση της θεραπείας που αποτελείται απο 16 διαφορετικά προιόντα της εταιρείας MEDIK8.