Η μεσοθεραπεία με ραδιοσυχνότητες RF είναι μία μη επεμβατική θεραπεία, που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τη χαλάρωση του δέρματος δουλεύοντας πάνω στο φυσικό κολλαγόνο του οργανισμού

Κέντρο Αισθητικής Σαντορίνη

- 1 -

Χάρη σε ειδική τεχνολογία, μεσω των ραδιοσυχνοτήτων RF , απελευθερώνεται θερμική ενέργεια στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, εκεί ακριβώς όπου υπάρχουν οι ίνες του κολλαγόνου. Με αυτόν τον τρόπο ανεβαίνει η θερμοκρασία στους 41-43 C, με αποτέλεσμα την άμεση σύσπασή τους και κατ’ επέκταση τη σύσφιξη του δέρματος.
Κέντρο Αισθητικής Σαντορίνη

- 2 -

Το δέρμα δείχνει αμέσως πιο φρέσκο και λαμπερό. Την ίδια στιγμή, η δράση των ραδιοσυχνοτήτων έχει και μακροπρόθεσμο όφελος, καθώς η ίδια θερμότητα διεγείρει την παραγωγή νέου κολλαγόνου, που βελτιώνει σημαντικά την ελαστικότητα του δέρματος και χαρίζει μία πιο σφριγηλή και αναζωογονημένη όψη στο πρόσωπο.
Κέντρο Αισθητικής Σαντορίνη

- 3 -

Επιπλέον, οι ραδιοσυχνότητες RF ενισχύουν την αιματική και λεμφική κυκλοφορία στην περιοχή, αντιμετωπίζοντας έτσι τον θαμπό τόνο του δέρματος, ενώ έχουν και την ικανότητα να καταστρέφουν τα λιπώδη κύτταρα αντιμετωπίζοντας με τον τρόπο αυτόν θέματα τοπικού πάχους, όπως το διπλοσάγονο. Είναι μία πολύτιμη θεραπεία που δρα σε πολλά επίπεδα και έτσι προσφέρει ένα ολοκληρωμένο εφέ λίφτινγκ.