Το GENTLELASE PRO-U του οικου CANDELA - εγκεκριμενο απο τον οργανισμο τροφιμων και φαρμακων της Αμερικης (FDA) - αποτελει την εξελιξη στη Laser αποτριχωση

Κέντρο Αισθητικής Σαντορίνη

- 1 -

Στο ιατρείο μας χρησιμοποιούμε τον πιο εξελιγμένο εξοπλισμό LASER για την αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας και πιο συγκεκριμένα το σύστημα Laser Αλεξανδρίτη GENTLELASE PRO-U της CANDELA (VSA).
Κέντρο Αισθητικής Σαντορίνη

- 2 -

Πρόκειται για τη μόνη αποτελεσματική μέθοδο απαλλαγής από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Εκτός από τα διαθέσιμα οφέλη όπως τη λεία, βελούδινη αλλά και ομορφότερη επιδερμίδα, η αποτρίχωση με Laser προσφέρει και ιατρικά πλεονεκτήματα, αφού απαλλάσσει γυναίκες και άνδρες από ερεθισμούς, θυλακίτιδες, ευρυαγγείες (που προκαλούν το ξυράφι και το κερί) και δερματίτιδες (που είναι μια συχνή παρενέργεια των αποτριχωτικών κεριών).
Κέντρο Αισθητικής Σαντορίνη

- 3 -

Επιπλέον, η μονιμότητα του αποτελέσματος αναδεικνύει, μακροπρόθεσμα, την Laser αποτρίχωση στην πιο οικονομική μέθοδο αποτρίχωσης. Η Laser αποτρίχωση εφαρμόζεται σε κάθε περιοχή του προσώπου και του σώματος με τριχοφυΐα και διεξάγεται από το εξειδικευμένο προσωπικό μας.