Η θεραπεία Bright Eyes δίνει τη σύγχρονη απάντηση της αισθητικής στο κουρασμένο, άτονο βλέμμα με μαύρους κύκλους που προσθέτουν χρόνια στο πρόσωπο.

Κέντρο Αισθητικής Σαντορίνη

- 1 -

Ο δυναμικός συνδυασμός peeling και μεσοθεραπείας με βάση το υαλουρονικό οξύ στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών αποτελεί ιδανική λύση για την αντιμετώπιση προβλημάτων όπως οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια.
Κέντρο Αισθητικής Σαντορίνη

- 2 -

Το δέρμα στο περίγραμμα των ματιών είναι πολύ ευαίσθητο και για αυτό τον λόγο είναι και επιρρεπές σε διάφορους παράγοντες. Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια συχνά αποδίδονται στην κούραση. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί ακόμη λόγοι που ευθύνονται για την εμφάνισή τους, όπως οι αλλεργίες, η ατοπική δερματίτιδα, αλλεργική ρινίτιδα, η κληρονομικότητα,οι διαταραχές στο χρώμα του δέρματος, Το τρίψιμο ή το ξύσιμο των ματιών.
Κέντρο Αισθητικής Σαντορίνη

- 3 -

Η διαδικασία του Bright Eyes είναι συνδυαστική. Συνδυάζει το peeling και τη μεσοθεραπεία ματιών που εφαρμόζονται μια φορά κάθε εβδομάδα και δρουν από διαφορετικά σημεία, αλλά και συμπληρωματικά μεταξύ τους, σε μια ολοκληρωμένη θεραπεία αντιμετώπισης των μαύρων κύκλων και όχι μόνο