Πρόκειται για μία ενέσιμη θεραπεία, που όχι μόνο αντιμετωπίζει, αλλά προλαμβάνει τις ρυτίδες και την χαλάρωση της επιδερμίδας του προσώπου.

Κέντρο Αισθητικής Σαντορίνη

- 1 -

Κατά τη διαδικασία της μεσοθεραπείας, μέσω ελεγχόμενου μικροτραυματισμού, ενεργοποιούμε την παραγωγή κολλαγόνου, ινώδους ιστού και ελαστίνης από τον οργανισμό, τα οποία αποτελούν δομικά και στηρικτικά στοιχεία του δέρματος Στη συνέχεια, εφαρμόζουμε το υλικό, το οποίο μπορεί να είναι ένα κοκτέιλ βιταμινών και αμινοξέων μαζί με υαλουρονικό οξύ το οποίο θρέφει το δέρμα και βελτιώνει την όψη και την υφή του.
Κέντρο Αισθητικής Σαντορίνη

- 2 -

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP (Platelet Rich Plasma) αποτελεί δημοφιλή αισθητική, ενέσιμη με επεμβατική θεραπεία, η οποία σε μια φυσική διαδικασία χρησιμοποιεί τα πλούσια συστατικά του δικού σας αίματος Η PRP αυτόλογη μεσοθεραπεία προσώπου γνωστή και ως "Vampire facial ενεργοποιεί τη βαθιά αναζωογόνηση του δέρματος μέσα από τους δικούς του πόρους. Το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα παράγεται εύκολα, χωρίς ιδιαίτερα δαπανηρές τεχνικές μεθόδους χρησιμοποιώντας τα ίδια τα κύτταρα του ασθενούς και εγχέεται στο δέρμα. Η αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP μπορεί να εφαρμοστεί εκτός από το πρόσωπο, στο λαιμό, στο ντεκολτέ, καθώς και στο τριχωτό της κεφαλής.
Κέντρο Αισθητικής Σαντορίνη

- 3 -

Στη μεσοθεραπεία το αποτέλεσμα είναι σε ένα βαθμό ορατό, όμως βελτιώνεται με το πέρασμα των ημερών και φυσικά με την επανάληψη της διαδικασίας. Για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη μεσοθεραπεία προσώπου, συστήνεται η επανάληψη της θεραπείας για τις 3 αρχικές συνεδρίες κάθε 2 με 4 εβδομάδες. Για τη διατήρηση του αποτελέσματος, η θεραπεία επαναλαμβάνεται περίπου κάθε 2 με 4 μήνες Η συχνότητα επαναλήψεων στη μεσοθεραπεία, μπορεί να είναι διαφορετική για τον καθένα, οπότε ο γιατρός θα συστήσει την κατάλληλη για εσάς.